HEROK - People Development By Nature
Aanwezig talent inspireren tot aansprekende resultaten. Dat is mijn passie waarmee ik graag bijdraag aan het creëren van gezonde en succesvolle organisaties. Organisaties waar mensen met plezier werken en in hun kracht staan. Waar zij hun talenten exploreren, zich verbonden voelen en samen voor het hogere doel van de organisatie gaan.

In leiderschap is een coachende houding essentieel. Daarnaast voer ik ook losse coachtrajecten uit. People Development zit in mijn natuur en ik coach en train wanneer mogelijk graag in de natuur. De meeste mensen zijn meer ontspannen in de natuur en naar mijn ervaring bereiken we daar dan ook sneller en verdergaand resultaat.


Visie & Missie

Ieder mens in zijn kracht, de wereld een paradijs voor iedereen!

Dat is mijn visie. Wanneer mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en zich openstellen voor het opbouwen van bewustzijn, creeëren zij ruimte voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Zij zijn dan steeds meer zichzelf en in balans en doen dié dingen die ze voldoening, vreugde en geluk brengen. Privé en in het werk. En dat brengt ook voor de omgeving het mooiste boven. Je kunt dat Persoonlijk Leiderschap noemen: de kracht waarmee iemand verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven en dat vorm geeft met zijn talenten en ambities. Het Persoonlijk Leiderschap van de medewerkers is essentieel voor de continue verbetering van hun organisaties.

Het is mijn missie mensen te inspireren, motiveren en ondersteunen bij hun Persoonlijk Leiderschap.Profiel Robert Herok
Ik ben geboren in Amsterdam en ben na mijn studie Lanfschapsbouw mijn carriére gestrat bij ICT-bedrijf IBM. Elf jaar als GIS, Data Warehousing en Customer Relationship Management professional, vanaf 1999 tot 2005 in People Management.

Sinds 2005 ben ik als zelfstandig interim manager en management consultant ingezet. Ik heb ervaring opgedaan in Energie, ICT, Banking en Overheid bij o.a. IBM, Atos, Rabobank, ABN AMRO Hypothekengroep, Nuon, Liander en Belastingdienst. Verder heb ik coaching en loopbaanbegeleiding trajecten uitgevoerd met mensen van o.a. de volgende organisaties: Centrum Indicatiestelling Zorg, Hogeschool Saxion, IBM Nederland, Provincie Noord Holland, ROC Zeeland, Shell Nederland, SOVON Vogelonderzoek Nederland en Universitair Medisch Centrum St Radboud.

Mijn kracht zit in inspireren, verbinden en ervaring. Ik ben een goed waarnemer, analytisch sterk en benoem mijn observaties. Wellicht soms scherp, maar altijd authentiek, eerlijk, respectvol en gericht op ontwikkelen, verbeteren en resultaten.

In mijn werk gebruik ik technieken en gedachtegoed van o.a. Lean, Operational Excellence, Change Management, Personal en Strengths Based Leadership. Als voorwaarde voor duurzaam resultaat draag ik deze kennis en vaardigheden graag over. Ik vervul rollen zoals adviseur, manager (operations, people, change), coach en/of trainer.

Ik ben benieuwd naar uw ambities en doelen. Graag onderzoek ik samen de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Steekwoorden: resultaatgericht, waarnemen en analyseren, verbinden, authentiek, enthousiast en pragmatisch.

Mijn grootste passies zijn groei en de natuur - met name op safari gaan. Mijn mooiste diploma vind ik wellicht dat van Safari Game Ranger. Mijn hobbies zijn onder andere reizen, fotografie, sporten, muziek, tuinieren en lekker eten opeten.


 
image
image
image